novinky 

JOJ Play štartuje už 1. apríla, umožní aj free verziu s reklamou

Služba, na ktorú sa čakalo od začiatku roka, bude spustená už prvého apríla. JOJ Play ako prvé v našich podmienkach umožní voľbu medzi platenou verziou bez reklamy a minimálne v úvodnom období bezplatnou verziou s reklamou. Plná cena predplatného by mala byť podľa našich informácií 3,99 eur mesačne, avšak pri objednávke po spustení služby bude ponúkať 25% zľavu, teda 2,99 eur.

„JOJ Play je pre televíziu dlhodobý projekt, našou stratégiou pri spustení platformy je predovšetkým predstaviť moderné, prehľadné a jednoduché divácke prostredie, ktoré bude technologicky prívetivé. Obsah budeme postupne obohacovať o ďalšie akvizície a projekty,“ povedal pre VeľkýObsah riaditeľ pre nelineárne služby a platené kanály Slovenskej produkčnej, Pavol Miller. 

Čo bude súčasťou knižnice?

Hlavným ťažiskom novej služby budú zrejme programy vyrobené v rámci skupiny JOJ. Okrem pôvodných seriálov ako Nemocnica, Slovania a najnovšieho koprodukčného projektu s Českou televíziou Ultimátum, sa v JOJ Play objavia zábavné a publicistické tituly známe z obrazovky. Znamená to napríklad programy s Vladom Voštinárom Nové bývanie, Nákupné maniačky alebo Bez servítky ale aj prevzaté ako sú Geissenovci. Súčasný archív a videoportál bude fungovať aj po spustení JOJ Play bezplatne. 

Promo vizuál na stránke Play.joj.sk sľubuje dostupnosť filmov známych z kín ako Padington, Špión, ktorý mi dal kopačky, Na nože a Bobule. Časť z týchto filmov však bude dostupných len cez platené, premium konto. Keďže na rovnakom mieste je okrem odkazu na JOJ Cinema aj odkaz na sesterskú stanicu CS Film, veľmi pravdepodobne sa dočkáme aj takzvaných filmov pre pamätníkov zo zlatej éry československej kinematografie. Rovnako JOJ Play zintegruje obsah aj CS History, CS Mystery a CS Horror

Samostatnú kategóriu budú tvoriť programy pre deti, kde bude JOJ Play čerpať z produkcie pre svoju detskú stanicu Jojko. V knižnici sa tak objaví zrejme Máša a medveď, Labková patrola ale aj pôvodné detské hudobné programy.

Ďalšiu, nie bezvýznamnú kategóriu bude tvoriť športový obsah. V promo vizuáli sa uvádza záber z futbalu a lyžovania – JOJ Šport práve skončenú sezónu vysielala živé prenosy z pretekov svetového pohára s Petrou Vlhovou. 

Partnerský obsah

Osobitnou skupinou videí v knižnici JOJ Play bude partnerský obsah. Pri štarte by malo byť k dispozícii Oktagon – highlighty, produkcia MallTV, cyklus podcastov U kulatého stolu alebo Garáž.TV. Táto skupina by sa mala v nasledujúcom období ďalej rozširovať.

Komentujte cez Facebook

Related posts